Minä en niinkään ole makean perään, mutta jos tarjotaan jotain suolaista harvemmin siitä kieltäydyn. Kaikki rapea ja sopivasti suolainen - tänne mulle heti
Toimii parhaiten meksikolaisen ruoan maustajana, mutta taipuu moneen – itse olen viimeisen viikon aikana syönyt tätä salsaa leivän päällä, riisin seassa, pizzan päällä, dippinä kasviksille ja lusikalla suoraan purkista
nachojen päälle puolet jauhelihasta, salsasta, juustoraasteesta ja. Koska elokuvailta ei ole mitään ilman kunnon tarjoiluja, niin valmistimme mättöruokien aateliaeli nachoja uunissa kaikilla mausteilla
Tätä voi syödä hyvillä mielin, koska itse tehdystä tietää varmasti, mitä se sisältää. Vaikka kaupoista löytyy nykyisin hyvät valikoimat erilaisia salsoja, halusin tehdä salsani itse
Tarjoa dippi esim. S`mores dippi (16 cm. Somessa on vilissyt monenmoista sovellusta s`mores herkuista. Tutuin tapa tehdä herkku, on paistaa nuotiolla vaahtokarkki ja tunkea se suklaan kanssa kahden keksin väliin
Täytyy kyllä sanoa, että tämä resepti on aivan 10/10. En voi uskoa, kuinka hyvää tämä on. Tulen varmasti tekemään tätä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan
Kasvihuoneen punastuneet chilit huusivat päästä käyttöön ja niinpä tein salsaa. Chiliä on tänä vuonna tulossa mahtava sato, joten uskoisin että salsaa tullaan näkemään pöydässä kerran jos toisenkin
Salsa verde -kastikkeessa maistuu tuoreus ja raikkaus. Eläköön kesä, yrtit ja marjat. 1. Valuta kaprikset ja anjovisfileet ja hienonna ne sitten veitsellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.