1. POHJA
Mittaa kädenlämpöä hieman lämpimämpi vesi kulhoon. Lisää siihen sokeri ja suola. Sekoita kuivahiiva pieneen määrään vehnäjauhoja ja sekoita nesteeseen. Lisää noin puolet vehnäjauhoista desi kerrallaan samalla sekoittaen. Kun taikina alkaa tuntua paksulta, lisää oliiviöljyä (minä lorottelin sekaan mututuntumalla useampaan otteeseen). Vaivaa taikinaa. Lisää taikinaan vehnäjauhoja sen verran, että taikina juuri ja juuri irtoaa käsistä. Anna taikinan kohota lämpimässä ja vedottomassa paikassa tunnin verran.
I. n. d. i. e. a. y. s. v. t. ä. m. l. k. u. D. Y. -. ,. j. o. h. 1. 8. b. g. p. r. P. N. E. A. S. G. O. c. V. ö. ). T. K. J. M. 2. 5. L. 7. x. 3. (. 0. H. 4. ) l
Laita kylmään odottamaan. Ja kumpi tahansa, niin miten saada tusinatuotteesta edes vähän kiinnostava. Pistetään joukkoon voissa, sokerissa ja kanelissa paistettuja omenoita sesongin henkeen ja päälle vielä kauramurua
E. n. m. ä. o. i. k. e. a. s. t. h. l. y. ,. p. u. r. H. v. K. j. d. R. -. I. P. N. g. S. U. ö. f. b. x. Y. L. 1. 4. 0. (. ). 5. 2. V. M. 8. T. c. A. 3. B. 6. C. 7. D. 9. F. G. J. O. '. w. Ä. W. Z. e l. r k. t l
Itse voin oikeastaan todeta että homma ehdottomasti kannattaa, koska meillä ei ole näiden pienten kotikikkojen löytämisen jälkeen pizzalla kodin ulkopuolella käyty, ihan siitä syystä että kotona ei saa vain yhtä hyvää vaan parempaa pizzaa kuin siellä missä pizza maksaa helposti kympin kappale
On pitänyt hieman kiirettä, joten en ole ehtinyt viimeaikoina päivittämään blogiani. Ajatuksissa on kuitenkin ollut että kokeilisin suolaisia cupcakeseja
paistia, leikkeleitä, kalkkunanrintaa, kastikkeita, waldorfinsalaattia, pähkinöitä, juustoja. Oheinen resepti on pikku syrjähyppy aidosta ohjeesta, sillä tähän tulee oliiviöljyä
Loputtomat variointimahdollisuudet, mutt kannattaa maistaa ihan tätäperusveriotakin. Lihaksi käy naudan paisti (kulma-, sisä-, paahto- tai Ostin naudan paahtopaistia, koska se näytti niin hyvälle mutta pala oli kuitenkin niin pieni, ettei siitä ollut uuniin
M. e. i. d. ä. n. m. a. l. p. ö. r. -. s. t. v. u. k. ,. y. j. L. o. h. R. O. P. S. T. A. f. w. H. N. K. 1. (. 4. 0. /. 2. 6. 5. g. ). 3. c. V. p r. r k. t l
T. ä. m. v. i. k. o. n. l. u. t. s. ö. r. a. ,. p. y. e. K. j. h. d. L. -. E. Ä. I. V. S. f. U. (. ). M. H. b. g. z. P. 7. 5. 0. 2. 1. 4. 6. 3. J. d l. t l
H. i. p. h. e. N. a. l. d. t. ). ä. n. j. o. s. k. u. y. m. ,. P. r. v. T. O. D. E. L. A. J. q. (. ". -. b. M. W. K. S. 2. 0. 5. ö. Y. /. 3. 1. g. 4. V. c. R. 7. d l. t l
A. i. v. a. n. e. s. m. ä. u. t. y. o. k. r. l. ,. j. p. h. S. P. ö. ). V. M. d. T. K. H. -. 4. 0. g. 2. 3. 1. 8. +. L. N. 7. 5. J. <. 3 l. r k. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.