Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Sattumalta katsoin Australian MasterChefin MasterClass jakson, jossa oli vieraana ihana Donna Hay. Donnan täydellinen juustokakku poikkesi aika paljon niistä, joita olen itse aikaisemmin leiponut
Masterchefin (ja nimenomaan sen australialaisen version) jäljiltä olen ennenkin kokkaillut ja nyt vuorossa oli Donna Hayn juustokakku, jota niin vuolaasti ylistettiin ohjelmassa
Tomorrow’s homework is still undone and I will most likely to regret this later but no can do. As I hope I mentioned I went to Helsinki for these lectures about taking more responsibility on my doctors appointments and medication etc
And right now I don’t have any pain or anything else wrong with it. Hei. Hiihtoloma on enää vain kaukainen muisto ja arjen olisi pitänyt taas lähteä pyörimään
Then add eggs an egg yolks gently into the mixture, don`t mix too much. Tänä pääsiäisenä halusin kokeilla tehdä Kinder-brownieita ja tällaisia herkkuja niistä syntyi
Lisäksi avokadokausi on juuri nyt parhaimmillaan, joten meillä avokadon ystävillä on onnenpäivät. You don’t need special equipment to make it, although a julienne peeler or spiralizer helps you out, but you can make the pasta with a regular peeler, too
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.