Testailin näitä muutaman kerran vuosi sitten, ne donitsit löydät täältä ja täältä. Näissä toiveena oli vaaleanpunainen kuorrutus jonka toteutin värjäämällä valkosuklaata
40g tummaa/valkosuklaata. 40g tummaa/valkosuklaata. Tässä kaksi ihanaa kuorrutetta donitseille. niille uunissa paistettaville tai öljyssä kypsennetyille
Rouhi valkosuklaa pienemmiksi paloiksi ja laita mikron kestävään kulhoon. Peitä kakku tämän jälkeen lopulla kuorrutteella ja ripottele pinnalle esimerkiksi valkoisia nomparelleja
Kuorruta donitsit ja koristele mielesi mukaan. Kinuskia kannattaa alkaa valmistaa heti kun on laittanut pellin uuniin, koska donitsit paistuvat niin nopeasti
komeili kaksi täytekakkua, johon toivottiin valkosuklaan ja mustikoiden makua. maidolla, täytä mustikkahillolla ja ihanalla kinuski-valkosuklaavaahdolla
Rouhi valkosuklaa karkeaksi rouheeksi ja sekoita raparperin ja vadelmien päälle. Valkosuklaa on sen verran makeaa, että se kannattaa ottaa huomioon piirakan täytettä ja pohjaa tehdessä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.