Donna Hayn vadelmakakku | Donna Hay's upside down raspberry cake
Lumo lifestyle
Lumo lifestyle
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg pakastevadelmia
  • 385 g sokeria
  • 190 g suolatonta voita
  • 2 tl
  • hienoksi raastettua sitruunan kuorta
  • 1 vaniljatangon siemenet
  • 3 munaa
  • 300 g jauhoja
  • 1½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl leivinsoodaa
  • 60 g mantelijauhetta
  • 2,5 dl
  • 24 cm irtopohjavuoan pohjalle
  • 45 min
  • 40-45 minuuttia tai
  • 1 kg frozen raspberries, thawed on absorbent paper
  • 1¾ cups (385g) caster (superfine) sugar
  • 190 g unsalted butter, softened
  • 3 eggs
  • 2 cups (300g) plain (all
  • 45 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.