Tanskalainen ruisleipä. tein 5–6 enemmän tai vähemmän epäonnistunutta ruisleipää, minkä jälkeen. tekeytymään 24–48 tunniksi ennen leikkaamista. Jätä huoneenlämpöön 10–12. Jätä siemenet likoamaan 10–12 tunniksi. Peitä taikinakulho kelmulla ja kohota 1½ –2 tuntia huoneenlämmössä. leipävuoka kelmulla ja kohota leipää 1½ –2 tuntia huoneenlämmössä. Let it rest 24–48 before cutting. temperature for 10–12 hours. 10–12 hours. the bowl with kitchen film and let the dough rise for 1½–2 hours in room temperature. Cover the bread with kitchen film and let it rise for 1½–2 hours in room temperature
Vatkaa kerma vaahdoksi vaniljasokerin kanssa. Sekoita se kylmään riisipuuroon. Lisää joukkoon hieman kanelia, paahdetut mantelilastut ja kokonainen manteli
Ja tanskalainen Remoulade-kastike taas on hivenen enemmän maustettu kuin ranskalainen serkkunsa. Majoneesia, tuoreita yrttejä, tilliä, ruohosipulia, maustekurkkua ja kapriksia
Muutama viikko sitten tanskalainen Lakrids by Johan Bülow, tutummin Lakrids, otti meihin yhteyttä ja kysyi haluaisimmeko testata heidän lakritsijauheita ja -siirappeja
Tanskalainen kondiittori Mette Blomsterberg temperoi usein suklaan sulattamalla noin 2/3 osaa suklaata sen ylälämpötilaan ja tuon 1/3 osan hän rouhii aivan pieneksi
Kanelsnurret elikkäs kanelikierteet on -vähän jäi epäselväksi- tanskalainen/norjalainen/ruotsalainen/mutta ei siis suomalainen/ versio herkullisesta kanelipullasta
ta sijaitseva tanskalainen sisutustalo tarjoaa kolme kerrosta pohjoismaista designia. Tukholmassa käytiin monissa meille tutuissa paikoissa, mutta löydettiinpä tälläkin kertaa jotain uutta
Minulla kävi tuuri, sillä kyseinen kämppis muutti lähes saman tien palattuaan pois ja tilalle tuli reilun kolmen viikon kuluttua ihana, tanskalainen Lena
Tanskalainen remouladen. -)Tanskalainen silavamunakas8-10 siivua hyvää silavaa (tai pekonia)8 munaa8 rkl maitoavoitapippuriapurjosipuliaPaista pekoni rapeaksi
Jo tanskalainen munkki ja yrttilääketieteilijä Henrik Harpestraeng mainitsi sen kasvistossaan 1200-luvulla vaikka monet väittävät että se tuli tänne pohjolaan vasta 1600-luvulla
Viime joulun alla tanskalainen ruokakauppa Rema 1000 julkaisi mainoslehdessään DIY Bountyn ohjeen. Tätä oli pakko kokeilla, vaikka nyt vähän joulun jälkeenkin
Paras pizzakivi oli lukuisien kirjoitusten perusteella tanskalainen Bagesten. Pizzan tekeminen oli ollut suunnitelmissa jo pitkään, mutta emme olleet vielä saaneet sitä aikaiseksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.