Vieläkö muistatte tammikuussa jakamani reseptin Ihanaan porkkanakakkuun. Kyseinen kakku on yhä yksi mun kaikkien aikojen suosikeista mutta kuka jaksaa leipoa kokonaisen kakun joka kerta kun kyseistä kakkua mieli tekee
R. a. k. u. -. r. e. s. p. t. i. ä. T. n. v. o. l. 5. K. y. h. m. b. ,. j. ö. E. d. c. g. L. A. (. ). 1. 2. ½. S. 0. 3. C. V. P. M. O. 4. N. U. I. ) l. t l
sta suklaata ja siitä tulikin kivasti makua. sta ja hieman liian mietoa. Ja siis ihan sananmukaisesti, ne suorastaan sulivat suuhun ja suklaan maku sujahti suoraan kielen pintaan, jami
Riisistä tehty risotto on hyvää, mutta sen valmistukseen pitää varata aikaa. Tattarin maku on pehmeä ja ihanan pähkinäinen, siksi se sopiikin hyvin sekä makeaan että suolaiseen ruokaan
t. o. r. s. a. i. 1. 9. k. e. ä. u. 2. 0. 4. S. n. h. I. J. d. l. ,. m. v. p. j. A. y. ö. O. L. c. T. N. E. H. ). R. g. 3. -. 6. (. K. V. *. 5. B. w. F. b. P. U. ) l. d l
Eilen illalla töissä tuli kokeiltua toisenlaista suklaapiirakkaa. D Mutta ei tämäkään taida olla minun ykkössuklaapiirakka, vaikka muuten voin tätä kyllä suositella
ollut täysin tyytyväinen eilisen Snickersin nougatin liian venyvään koostumukseen,. Karamelli on miltei sama kuin eilenkin, mutta tein muutaman muutoksen ja näin siitä tuli mielestäni paljon parempi
k. u. v. a. b. y. T. e. m. S. l. i. n. V. o. s. t. j. h. J. r. p. ,. ä. B. g. d. >. Y. -. (. ). I. D. M. ö. E. P. K. 8. 0. 1. 2. 4. c. 5. 6. ½. &. L. 3. A. c m. d l
Näiden nimi tulee siitä, että alkuperäisessä ohjeessa, joka on kirjasta Seitsemän sortin leivonnaiset, näitä kutsutaan suomalaisiksi voiveneiksi niiden pitkulaisen muodon takia, mutta oikeanlaisten muottien puuttuessa tein niistä pyöreitä
Maanantaina meillä edelleen syötiin vähän pitemmän kaavan mukaan ja paljon. Tarjolla oli basilikakanaa, riisiä, pippurikastiketta, salaattia, tsatsikia, kasvispaistosta, halloumjuustoa ja paistettua ananasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.