Karitsanpaahtopaisti on aivan tolkuttoman hyvää ja mureaa lihaa. (Toinen taatusti kielen mennessään vievä lammasruoka on karitsan kareet uunissa - tämän ruoan voi tehdä aivan hyvin myös lampaasta
N. y. t. p. ä. s. i. e. n. a. l. k. r. o. j. h. ,. m. u. K. v. ö. -. f. T. d. O. 4. 5. J. g. 1. A. R. I. S. P. H. (. 2. ). /. b. c. 3. L. U. D. E. M. 0. 6. V. Ä. 8. 7. Y. t l
Herra Longfield oli laittanut reilun kilon klöntin karitsanpaahtopaistia edellisenä iltana jääkaappiin marinoitumaan, ja sunnuntaina liha kaivettiin jääkaapista pois
Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan. Meillä paahtopaisti marinoitui kolme päivää, mutta yhdenkin päivän marinointi varmasti riittää
2 karitsan kyljysriviä eli karetta. Resepti 4. lle. Mausta kareet suolalla ja pippurilla. Paista öljyssä timjamin oksien ja kahden kämmenellä murskatun valkosipulinkynnen kanssa kauniin värisiksi
O. l. i. n. e. o. m. a. h. k. u. t. C. y. d. 2. 0. r. 5. j. H. s. D. p. ä. M. A. v. ,. c. f. J. P. -. L. U. N. I. V. E. K. S. T. 1. ö. (. ). Y. b. g. 3. 8. R. B. i l
Viikkoa aiemmin tulimme testanneeksi kyllä superherkulliset marokkolaiset karitsanpotkat, mutta nyt pääsiäisenä tutustuimme ensimmäistä kertaa karitsan kareiden valmistamiseen Helsingin sanomien reseptillä
Paahtopaisti. Yritin googletella paahtopaistin historiaa, mutta en löytänyt mitään. Niin tai näin, mutta jos sinulla on tietoa paahtopaistin historiasta niin jätä ihmeessä kynänjälkesi kommenttikenttään
K. a. r. i. t. s. n. k. e. o. h. l. p. u. ,. j. v. m. ä. y. E. g. T. ö. M. -. G. (. d. ). N. P. 1. /. 3. A. J. V. R. I. S. 6. 7. 0. 8. 2. 5. 4. Ä. O. L. f. b. c. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.