-. -. H. e. r. k. u. l. i. n. h. d. m. ä. a. S. p. s. v. o. t. j. B. f. c. ,. M. y. E. g. V. ö. I. K. N. A. T. w. 1. 7. 0. 3. 4. (. ). 6. /. 2. 5. L. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. T. ä. m. n. o. h. j. e. s. a. i. k. u. t. v. d. l. ,. r. p. A. J. U. y. 3. 4. ö. (. ). K. H. g. 2. 1. 5. 0. 7. S. V. P. M. E. D. c. Ö. d l. t l
Siivilöi joukkoon jauhot ja sekoita voi-konjakkiseos taikinaan. Jouluinen hedelmäkakku. Kakkutaikinaan voit myös lisätä hasselpähkinä- tai mantelirouhetta
Cake popsien teko-ohjetta on minulta monesti pyydetty ja nyt kun tein siskoni tyttären synttäreille ihan peruspopseja tämän kakun rinnalle, niin koitin räpsiä vähän vaihekuvia jos niistä olisi jollekin apua
Englantilainen hedelmäkakku on varmaan yksi perinteisimmistä jouluksi leivottavista kakuista. Tämä kakku kannattaa valmistaa vähintään pari päivää ennen tarjoilua tekeytymään jääkaappiin, sillä sen maku paranee, kun kakku saa seisoa
Vatkaa lopuksi sekaan vanilja-aromi. 1 tl vanilja-aromia (voi käyttää vanijasokeria, mutta olen tykästynyt tähän). 250 gr philadelphia- tuorejuustoa (tätä löytyy nykyisin myös laktoosittomana). 1 tl vanilja-aromia. Paista 175 asteessa noin 10-15 minuuttia, tai niin että hammastikkuun ei enää tartu taikinaa. 1 tl vanilja-aromia (voi käyttää vanijasokeria, mutta olen tykästynyt tähän)
Perheessäni muut eivät ole tästä kakusta välttämättä kovin innostuneita, silti sitä aina leivon - ja ajan kanssa tämäkin herkku katoaa tarjoilulautaselta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.