Murskaa keksit ja levitä rouhe sinapin päälle. Kiinnitä. leivitys. kevyesti painellen kalan pintaan. Paista uunikalaa 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia
Jäikö loppuvuoden juhlasesonkina massakausi päälle ja vaaka näyttää epätoivoisen suuria lukemia. Uusi vuosi on hyvä aika aloittaa uusi elämä – ehkä ei kuitenkaan millään pikakuurilla, vaan pysähtymällä kuuntelemaan elimistöään ja lupaamalla sillä pysyvästi parempaa kohtelua
Arvatkaas, mikä tämä on. Annetaan vielä vähän lisävinkkiä. No siinähän on ensimmäinen pullo meikäläisen omin kätösin tekemää mustaherukkalikööriä, crème de cassista
Kiitos Eeva, kun vinkkasit minulle Valion sivuilla olevan broilerivuoan ohjeen. Muuntelin sitä hiukan, koska en tykkää käyttää valmismarinoituja suikaleita
Postaus toteutettu yhteistyössä Familian kanssa. Tein kesäkuumalla yllättävää ruokaa. Heinäkuun helteissä kypsyttelin uunissa kokonaiset 12 tuntia Familialta saamaani possunniskaa
Pieni ja pyöreä on aina kaunista ♥ Ruusukaalen sesonki alkaa olla parhaimmillaan, vaikkakin noloudekseni tunnustettakoon että nämä pullerot ovat ulkomaaneläviä ja Stockan Hulluilta päiviltä koriin livahtaneita
Tässä reseptissä ei ole mitään itse kehitettyä, mutta halusin kuitenkin laittaa sen tänne muistiin. Eeva Kolun Voisilmäpeliä- blogissa on tämä kostea hyvä suklaamuffinssiohje, kuorrutus puolestaan on Leila Lindholmin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.