Ehkä parhaat vegaaniset mokkapalat marmorikuviolla
Päiväni Murmelina
Päiväni Murmelina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 28 cm irtopohjavuoka
  •  
  • Vaalea taikina: Tumma taikina
  • 1 1/4 dl vehnäjauhoja 1 1/4 dl vehnäjauhoja
  • 3/4 dl sokeria 3/4 dl sokeria
  • 1/2 tl vaniljasokeria 1/2 tl vaniljasokeria
  • 1/2 tl leivinjauhetta 1/2 tl leivinjauhetta
  • 1/4 tl soodaa 1/4 tl soodaa
  • 1/4 tl suolaa 1/4 tl suolaa
  • 1/3 dl (rypsi)öljyä (tai muuta neutraalia öljyä) 1/3 dl (rypsi)öljyä
  • 1/2 rkl (valkoviini)etikkaa 1/2 rkl (valkoviini)etikkaa
  • (tai omenaviini- tai riisiviinietikkaa)
  • 1 dl vettä 1 dl vettä
  • 1/3 dl perunajauhoja 1/2 dl kaakaojauhetta
  •  
  • Kuorrutus: Tummaan kuorrutukseen lisäksi
  • 50 g maidotonta margariinia 1 1/2 rkl kaakaojauhetta
  • 3 - 3,5 dl tomusokeria. (tarvittaessa n. 2 tl kahvia tai vettä)
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 1/2 rkl kylmää vahvaa kahvia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.