Olen täällä sen verran paljon hehkuttanut rakkauttani raparperiin, että ilmeisesti tieto oli myös kiirinyt läheisteni korviin ja minulle ojennettiin viikonloppuna lahjaksi käteen nippu tuoretta raparperia
Piirakasta tulee niin maistuva, ettei edes välttämättä kaipaa lisukkeita seurakseen. Loistava leivonnainen, kun vieraille pitäisi helposti saada makiaa kahvin seuraksi
Tällä viikolla synttäreitä juhlittiin vielä tarhassa yhdessä useamman muun kesällä syntyneen kanssa. Tämä on sama ja helppo ohje, joka löytyykin jo blogistani nimellä Helppo ja mehevä raparperipiirakka murupäällisellä/maidoton
muokkasin niin, että tein piirakan pelkästä raparperista ja käytin. 2 tl leivinjauhetta. Sekoita taikina kunnolla sekaisin ja levitä uunipellille (noin 30x40 cm) leivinpaperin päälle. 2 tl leivinjauhetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.