Himo-jäkaappiruoka on sellainen, jota syödään aterialla, mutta myös aterioiden välillä, yleensä jääkaapin ja sen oven välissä seisten ihan vaan muutama kymmen haarukallinen
leivon mieluusti läheisilleni hieman makeisia joulun alla. Tällä kertaa halusin valmistaa jotain hieman perinteisempää ja päädyin todelliseen retroherkkuun, murosuklaaseen
lettujen ja vohveleiden täytteenä, kakuntäytteissä tai sellaisenaan keksin päällä. Kuten kuvasta huomaa, Nutellaa oli lopulta niin pellillä kuin pullallakin
Retroillaanpa nyt sitten ihan kunnolla, vai onko tämä nyt sitten kuitenkin perinteikästä. Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen, kun hän tämän toiveensa heitti ilmoille
Koska kasvipohjaisia, niinkuin kaikkia muitakin, tuotteita markkinoidaan useinproteiinin avulla, on soija edullinen ratkaisu nostamaan valmisteen proteiinipitoisuutta
Nyt jotain niin erilaista. Nyt me haastetaan teidätleipomaan kunnon old school-herkkuja. Varmaan kaikilta löytyy omia luottoreseptejä niin lettuihin, pullaan kuin uunissa paistettavaan pannukakkuunkin
"Euroopassa täytetyt letut ovat ilmeisestiyleisiä etenkin itäisissä osissa. Söimme lapsena paljon makeita lettuja ja aina välillä isäni paistoi niitä suuremman erän, jotta seuraavana päivänä niistä sai valmistettua suolaisen päivällisen
Voileipäkakku on kyllä niin retro juhlapöydän tarjottava, mutta sitkeästi pitää pintansa. Itse en ole koskaan ollut tämän kakun fani ja voimakkaan suolaiset maut höttöisen paahtoleivän kanssa ovat lähinnä ällöttäneet
Stockan myyjä oli sitä mieltä härän ribseistä tulee parhaat pikaisesti. Ensin hyvän rubin kanssa uuniin tuntikausiksi ja sitten grillissä vielä puolen tunnin loppusilaus bbq-kastikkeen kanssa
Jos omistat tälläisen pursottimen niinkokeile ihmeessä tätä ohjetta. Hei. Anna taikinan levätä kylmässä vähän aikaa, niin sitä on helpompi laittaa pursottimeen
Alla olevan parin kilon satsin pursottelee noin kolmessa vartissa pareittain työskennellen niin, että toinen syöttää lihaa koneeseen ja toinen hoitelee pursotinta
Niinpä palasin kauppaan. "Sulatejuustosta tulee kuorrutteeseen mielenkiintoinen, hieman suolaiseen taittuva lisä, joka sopii porkkanaleivoksiin erinomaisesti
Nonparelleilla olisi tullut kauniimpi, mutta olen kerran tarjoillut isälleni piirakkaa, jossa oli kauniita hopeisiakoristeita – ja niin kovia, että isä melkein rikkoi hampaansa
Kömmimme eilen aamulla väsyneinä ulos Viking Amorellasta parin päivän mittaisen miniloman jälkeen (en muuten tajua, miten ne bilettävät risteilijätoikein pääsevät ylös, kun jo ihan vaan turistillakin on rankkaa)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.