Kun perunat ovat kypsiä, aloita siskonmakkaran pursottaminen kiehuvaankeittoon. Lisää kiehuvaan liemeen ensin lanttu, porkkana ja sipuli ja noin viiden minuutin kuluttua peruna, selleri ja palsternakka
Tätä keittoa syötiin ensimmäisen kerran ystäväpariskunnan luona eräänä syksyisenä arki-iltana. Meillekeitto myytiin “maailman parhaana siskonmakkarakeittona” ja pakko myöntää, että sitä se myös oli
Siskon nuudelikeitto. Itse käytimme munanuudeleita ja hyvin toimi. Tämän ihastuttavan ohjeen löysimme viimeisestä Maku-lehdestä (Maku 1/2012). Keiton tekoon meni vain 20 minuuttia ja se oli todella hyvää. 100-150 g nuudeleita. 3-5 cm inkivääripala viipaleina. 1 punainen chili viipaleina. 100-150 g nuudeleita. 3-5 cm inkivääripala viipaleina. 1 punainen chili viipaleina
Nyt on metsästyskausi kiivaimmillaan myös Campakeittiössä. Viikon kuluessa täällä on valmistettu mystistä choco flania, keiteltyolminakeistasiskonmakkarakeittoa ja nyt paistettu elämäni ensimmäiset karjalanpiirakat
Alkuperäinen resepti ei enää ollut mahdollinen, enkä jaksanut kauppaan lähteä. Siskonmakkarat sellaisenaan eivät ole kuuluneet perheemme suosikkeihin, joten yritin hämäystä
Olen kirjoittanut tästä lukuisia kertoja, mutta toisto ei näköjään ole pahitteeksi. ruoan harrastaminen ei ole sama asia kuin nenän nyrpistely tavalliselle arkiruoalle
Minä ostin Henri Alenin ja Annukka Oksasen Vuoden keittokirjan heti sen ilmestyttyä. Mielessäni pyörittelen jo loppuvuoden postausta vuoden keittokirjoista, joihin Vuoden keittokirja todellakin kuuluu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.