Olen tehnyt näitä myös savuporolla ja ne olivat ehkä mielestäni parempia kuin nämä, mutta näillä meillä nyt tänään herkuteltiin tällaisina lohiversiona
Ei vatkausta, ei vaahdotusta. ainekset sekaisin ja uuniin, helppoa =) Onnistuu myös pikku-kokeilta. Olen leiponut näitä ennenkin, nyt eri suklaalla ja puolikkaalla ohjeella
Piirakkapohjan tein valmiista voitaikinalevyistä, jotka maustoin parmesaanilla. Meillä alkoi eilen kesäloma ja sen kunniaksi ilta-ateria oli tavallista juhlavampi
Kotimaiset marjat ovat puhtaimmillaan superfoodia, joita ei kerta kaikkiaan voi nauttia liikaa. Marjojen syönti estää myös influenssa- ja herpesviruksen toimintaa, ylläpitää verisuonten terveyttä, lievittää limakalvo-oireita ja ehkäisee aikuistyypin diabetesta sekä virtsatientulehduksia
Lienee käynyt jo selväksi, että aviomieheni eivoi elää ilman makkaraa. Ravitsemussuositukset ja minä saamme sanoa mitä lystäämme makkaran syönnistä, makkaraa hän ei jätä, ennemmin vaikka Turun Sinapin
Monen kylmän päivän jälkeen aurinko pilkisteli taivaalla ja lämpötilatkin nousivat kahdenkympin paremmalle puolelle, joten oli aika avata taas kesäkeittiön ovet
Mikäli sinulla on tehokas sauvasekoitin, voitkokeilla käsitellä massaa sillä. Lahjan ei tarvitse olla suuri, jotta siinä välittyy ajatus ja lämpö toista ihmistä kohtaan
Muokkasin ohjetta tänne kirjaimellisesti spartalaisiin keittiöolosuhteisiin sopivaksi ja käytin ruokasoodaa, kun tällä kielitaidolla en onnistunut saamaan selville, millä nimellä leivinjauhetta minimarketissa myydään
Joku voi tietää paremmin, mutta ainakaan minulle ei muunlaisia ole vielä tarjottu. Parasta anoppilassa vierailussa (tai heidän vierailuissaan täällä) taitaakin olla juuri piirakat
Ja tämä ei kyllä tarvitse lisättyä sokeria, toki voit laittaa sitä tai vaikka hunajaa sekaan. Olen kerran reilun kuukauden aikana koettanut ajaa autolla, mutta ei onnistunut, kipu oli kova, koska meilläei ole automaattiautoa ja päätäkin pitäisi käännellä nopeaan tahtiin jollei aio aiheuttaa kolaria
Kerrotaan myös että Chateaubriand valmistettiin maukkaammasta, mutta ei ihan niin mureasta ulkofileestä tarjoiltuna reduktiokastikkeen kera, joka oli valmistettu valkoviinistä, demi-glacella kostutetusta salottisipulista, johon sekoitettiin voita, rakunaa ja sitruunamehua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.