Kun rasvat ovat sulaneet, mittaa sekaan raakakaakaojauhe ja lisää makeutusta oman maun mukaan. No eipä enää, kun vaihtaa astetta parempaan raakasuklaaseen
H. y. k. e. r. t. l. n. v. i. ä. ,. u. m. o. s. a. h. -. D. M. p. d. N. P. I. j. K. ". A. ö. &. S. R. (. 3. 6. ). 1. ½. 2. ¼. g. b. c. L. V. J. ) l. t l
O. t. a. k. o. p. i. m. u. n. j. s. e. L. l. N. y. ä. r. ,. C. h. c. v. g. d. I. K. ö. M. z. J. H. G. A. (. E. S. T. ). q. P. ". R. 2. 1. /. b. V. f. B. w. -. '. x. 4. 5. 0. 3. W. F. 8. 6. Y. f L. d l. t l
Siksi kokeilinkin käyttää punaista palmuöljyä raakasuklaassa. Useimmiten raakasuklaan valmistuksessa käytetään kookosrasvaa suklaan jähmettämiseksi, mutta punainen palmuöljy sopii tähän tehtävään aivan yhtä hyvin
En kerennyt kauaa liikkeen valikoimaan tutustua, mutta nappasin kuitenkin mukaani Cocovin raakasuklaan valmistuspaketin, sillä olen halunnut jo pitkään kokeilla valmistaa itse raakasuklaata
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.