Asiat täytyy laittaa päässä uuteen järjestykseen ennen kuin voi siirtyä täysillä eteenpäin elämään sitä elämää, joka juuri sillä hetkellä resonoi vahvimmin
Evita tuli mun seuraksi hauvavahtiin ja päätettiin kokkailla oikee viiden tähden illallinen ja siinä kyllä onnistuttiin enemmän kun hyvin ja ruoanlaitto on vaan niin hauskaa
J. o. s. k. u. a. r. i. t. l. y. ä. T. n. e. m. j. p. O. h. ,. v. d. g. K. N. ö. E. c. M. -. P. 2. 1. /. 3. 4. (. ). S. B. b. I. L. V. A. ". a l. d l. t l
Liian usein ateriat ovat koostuneet pääraaka-aineesta (kala, broileri, kotijuusto tms) ja jostain pikaisesta lisukkeesta (peruna, riisi tai pasta + pari siivua kurkkua ja tomaattia), jolloin ravintoarvot ovat kokonaisuudessa jääneet osittain ehkä vähän heikoiksi
E. i. l. e. n. k. y. ä. t. u. a. s. v. r. (. o. m. h. d. ). j. p. ,. U. ö. O. T. g. K. c. f. 1. 2. 5. 0. ½. F. '. D. C. b. S. P. 4. J. z. L. V. I. N. /. 3. 7. -. M. d l. t l
K. i. r. e. s. n. v. k. o. j. ä. l. y. t. h. d. g. A. a. u. m. p. ö. ,. R. -. 2. 0. T. U. S. P. H. J. E. I. Y. (. 3. ). 1. 7. 5. M. f. L. V. 4. *. c. N. u l. a n. d l. t l
Niiden hento aromikkuus ja jäljittelemättömän maku ovat kesän ehdottomia makunautintoja. Nyt niitä löytää, ja kannattaa heti maistaa millaisia makuaarteita Suomen luonto meille tarjoaa
S. a. t. i. n. ä. k. v. u. o. h. e. r. s. p. m. j. P. l. d. M. E. g. ). V. T. ö. (. G. R. &. 5. /. 2. 0. 9. ,. y. L. -. J. b. ½. 1. 4. K. 8. %. N. A. c. f. H. C. 3. Y. r k. t l. d l
S. y. k. s. n. p. i. m. e. v. l. t. o. h. u. d. a. j. r. K. ä. ,. ö. E. L. J. M. P. (. f. ). T. H. V. -. C. 1. 0. g. 3. 5. 4. 7. 2. c. N. A. 8. G. R. z. I. d l. t l. c l
Luulen että nimi pitää paikkansa ainakin siinä tapauksessa että jos jostakin syystä, tavallinen leipä ei sovi tai joutuu olla kokonaan viljattomalla ruokavaliolla ja leivän kaipuu on kova
Tämä syntyi eräänä päivänä tullessani hurjan nälkäisenä kotiin. Hurjan nälkäisenä valkoinen, tuore leipä tuntuu yhtä houkuttelevalta ajatukselta kuin jäätelö helteessä, joten sitä oli sitten saatava mahdollisimman nopeasti
Alkuun pohjustukseksi aikaisempi postaukseni Neljän tähden illallisten ensimmäisestä osasta. Italialaisen ruuan lisäksi nautimme italialaista viiniä ja limoncello-drinkkejä (ja no sitten myöhemmin aika paljon muitakin virkistysjuomia
ystäväni luona ja paikalla olimme me kolme, sekä kokin mies että kissa. Ja creme bruleesta olen joskus todennut, että voisin valmistaa sitä omaan käyttööni vaikkapa ämpärillisen
Neljän tähden illallisen menu. 1½ dl gluteenittomat jauhoja1 ½ dl maissijauhoja1 tl leivinjauhetta½ tl suolaa2 tl ruokosokeriaSekoita kuivat aineet keskenään ja lisää 1 kananmuna, 1 dl maitoa ja 1 rkl öljyä. Laita taikinaa makkarapalojen ympärille ja uppopaista rasvassa noin 5 minuuttia. 1 ½ dl maissijauhoja. 1 tl leivinjauhetta
Illan menu sisälsi pääasiassa Neljän tähden illallinen -ohjelmasta napattuja ideoita. Ensinnäkin perjantaina Belgessä skumputtelemassa ja skumpan kaverina oli annos savustettua merilohta, katkarapuvarras, ihanaa möykkyistä perunamuusia japaistettuja kasviksia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.