Kyllä vaan - totta se on. Tässä kakussa on vain hyviä aamupala-aineksia, ei mitään ylimääräistä. Muokkaisin reseptistä enemmän oman näköiseni ja jestas kun on hyvää
Viimeksi kaneliässiä tehdessäni onnistuin oikeastaan melko täydellisesti. Lopulta muutaman tunnin pursottelun jälkeen sain murto-osan pikkuleivistä onnistumaan
Mansikat kruunaa kakun ja kermavaahdolla saa niin kauniita pursotuksia että ei siinä sitten paljon muuta koristelua enää kaipaa, muutama mansikka niin se on siinä
M. u. k. a. v. y. s. t. ä. n. p. i. l. T. j. m. o. e. K. d. Y. h. E. r. ,. ö. 1. 5. P. L. (. ). S. 2. 0. g. b. f. z. V. /. +. H. ½. -. J. =. I. A. N. ". ) l. d l
Äitini kävi viikonloppuvieraanamme pari viikkoa sitten ja koskapa oli parahin mansikka-aika niin päädyttiin kokeilemaan kaikkien kehumaa mansikka-Britaa
E. d. e. l. i. s. ä. p. o. t. a. u. k. y. r. n. v. h. j. ,. m. O. S. ö. Y. M. V. J. -. P. 4. 1. /. 2. K. T. (. ). +. 3. f. 7. 5. 0. L. N. ) l. d l. t l
En ollut ikinä elämässäni syönyt porkkanakakkua, vaikka muistan opiskeluajoiltani, että moni kämppikseni harrasti aika säännöllisestikin tämän kakun tekemistä ja sen tuoksu oli todella ihana, mutta söin sitä vain silmilläni, koska se oli täynna "kiellettyjä" ainesosia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.