Puuh, joko syksyn kiireet ovat tainnuttaneet teidätkin. Minusta aina tuntuu, että juuri nämä syksyn viimeiset viikot ennen joulua ovat vuoden kiireisimpiä - siis jo ennen kaikkea sitä joulunvalmisteluhärdelliä, joka sekin piakkoin pitäisi aloittaa
Suomeen Coca-Cola tuli 1950-luvulla. Amerikkalainen leivontakulttuuri on herkuttelijan paratiisi, sillä se on pullollaan inspiroivia makuja ja leivonnaisia
E. i. l. e. n. k. y. ä. t. u. a. s. v. r. (. o. m. h. d. ). j. p. ,. U. ö. O. T. g. K. c. f. 1. 2. 5. 0. ½. F. '. D. C. b. S. P. 4. J. z. L. V. I. N. /. 3. 7. -. M. d l. t l
Olgalla ja Urholla oli pieni kanala rintamamiestalonsa pihalla, ja kävi vaan mielessäni, että tässä 1950-luvulla vivahtavassa ohjeessa on poikkeuksellisen paljon kananmunia
Oman maan raparpereista tehty makea piirakka. Raparperin varsia käytetty tähän piirakkaan n. 8 kpl. Kuvassa tarjottu vaniljajäätelön ja vielä itsetehdyn raparperihillon kera
Syyskuu. Syksy. Ja lämpimänä höyryävät mustapapubrowniet. Taas on mun lemppari vuodenajan aika ja samalla täydellinen sauma tehdä ”ryhtiliike” kesän jälkeen
Tämä ravintoloiden suosikkiresepti on syntynyt 1950-luvulla Moti Mahal -ravintolassa Delhissä. Intialainen ruoka voi olla lempeän mausteista, kuten tämä kermainen voibroileri
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.