-. -. -. -. -. -. -. -. -. O. s. a. l. i. t. u. n. ä. v. m. r. j. d. e. k. o. f. h. T. p. /. L. y. V. E. K. =. ). P. 1. 5. 0. g. 3. 4. ½. 2. +. M. S. 7. ,. N. A. ö. H. d l. t l
Anna kakun vetäytyä jääkaapissa tunti-pari ennen tarjoilua, mieluiten yön yli. Vaahdota munat ja sokeri todella kuohkeiksi, sähkövispilillä tähän kuluu 5-10 minuuttiia
1-2 rkl sokeria. 1-2 rkl sokeria. Kävimme vanhempieni luona jokunen viikonloppu sitten. Äitini oli vielä kaupassa kun nälkäisinä herra Longfieldin kanssa lapsuudenkotiini tupsahdimme
Koska itse en noudata mitään erityistä ruokavaliota, ei minulla ollut hoppua lähteä valmistamaan gluteenitonta bataattiburgeriakaan, joka aloitti maailmanvalloituksensa meillä Suomessa Torkkuja ja nokkosia -blogista
Kylmäpaloittelutila oli minulle jo ennestään tuttu paikka, paloittelin siellä jo viime syksyllä yhden Yrjölän marjatilalta ostetun karitsan sekä Kukkamäen kuttutilalta ostetun kilipukin, mutta siitä en kirjoittanut blogiin, mainitsin siitä vain herkkusuun lautasella ruokablogin Facebook-sivuilla jossa yritän päivittää tekemisiäni useammin kuin täällä blogissa
-. K. e. k. s. i. n. r. ä. p. v. ,. t. h. a. l. u. o. m. c. j. G. g. ö. y. A. d. E. M. ". J. T. S. 2. 0. 1. /. 4. (. ). 3. f. 5. 8. P. w. R. L. V. Ä. O. d l. t l
Muutamia kertoja tein vuohenjuusto-parsabruschettoja ja pari kertaa parsarisottoa. Joka kevät sitä silti päätyy joitakin kertoja ostoskoriini - jotain maagista siinä on
2-3 rkl rommia. Harmitti niin tuo viimeviikolla tekemäni Tiramisu, joka epäonnistui pahemman kerran. Niinpä siis tein uuden ja hyviä vinkkejä sain kommenttien muodossa
Barbeque -kastiketta. kaatamalla päälle puolet barbeque -kastikeesta tai vaihtoehtoisesti kaikki. Mikäli säästit puolet kastikkeesta lisää se nyt nyhdetyn possun joukkoon loppu bbq-kastike ja noin kauhallinen possun paistolientä lisäämään kosteutta
Kiitos vaan Herkkuja grillistä ja keittiöstä -blogiin. Selvää on, että pelkästään grillissä ribsejä ei saa kypsäksi, Aikaisemmin olen koittanut keittää ribsejä mausteliemessä, mutta silloin karitsan ominaismaku häviää ja syöjälle tulee lihakeitto-mielleyhtymä
noin 60-75min kunnes tuntuu kypsältä. Kun sain vihdoin ja viimein vuokaleivän tyylisen tekeleen. onnistumaan innostuin hommasta toden teolla ja päätin kokeilla vaaleamman
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.