O. s. a. l. i. t. u. n. ä. v. m. r. j. -. d. e. k. o. f. h. T. p. /. L. y. V. E. K. =. ). P. 1. 5. 0. g. 3. 4. ½. 2. +. M. S. 7. ,. N. A. ö. H. d l. t l
Kaupat ja torit ovat olleet koko kesän pullollaan monenlaisia houkuttevan näköisiä persikkalajikkeita ja kun en voi syödä niitä sellaisenaan, mielessä alkoi kyteä idea persikkapiirakasta “Mummo Ankan omenapiirakan” malliin
K. o. t. i. n. j. ä. m. s. e. y. ö. k. h. a. u. d. l. g. …. r. O. p. ,. V. v. J. A. -. ”. E. N. S. f. H. P. M. I. 7. 0. 3. 1. 4. /. 2. 5. R. L. T. (. ). d l
Oulussa järjestettiin Oulun päiviin liittyen Lähiruokamarkkinat eilen lauantaina. Yllätyin positiivisesti miten paljon myyjiä oli mukana ja miten monipuolisesti löytyi kaikenlaisia tuotteita
säilömään syksyn satoa. Vuosi alkaa syksystä. Loman jälkeen palataan töihin, koulut ja. harrastukset alkavat, alkaa pitkän, pimeän ja kylmän talven odotus
Kaikenlaisia marjapiirakoita sitä on tullut vuosien varrella kokeiltua ja helmiäkin on löytynyt. Silti aina jossain vaiheessa kesää palaan perusmarjapiirakkaan, koska se vain on niin hyvää
L. ä. m. i. n. s. j. a. k. o. r. e. p. v. t. u. l. S. ö. P. h. d. 5. 8. ). Ö. y. (. A. T. N. 1. 4. 2. 0. K. J. O. I. +. f. M. ,. H. E. g. -. 9. D. ". b. 3. V. Y. G. ) L. t l. d l. k g
Keväällä jo vähän meinasin, että syksyllä tulee myskikurpitsaohjeita. Ja niin käykin. Tänään tein karamellisoituja myskurpitsakuutioita ruoan lisukkeeksi
Kotimaiset juurekset ovat ihan liian aliarvostettuja. Näin sadonkorjuuaikaan porkkanat, punajuuret, palsternakat ja lantut ovat parhaimmillaan, joten nyt niitä kannattaa käyttää monipuolisesti
Facebookin puolella jo hehkutinkin elämäni ensimmäistä ruokakurssia, jolle pääsin osallistumaan. D. Yleensä olen liian hajamielinen ilmoittautuja, että millekään ruoka-aiheisille kursseille mukaan mahtuisin
Viikonloppuna kokattiin kasviksia, paljon kasviksia. Joukko naisia eri puolilta maailmaa kokoontui kokkaamaan ruokakurssille, jota olin vetämässä yhdessä ystäväni kanssa
Pari päivää on vierähtänyt vadelmien hilloamisessa ja avomaan kurkkuja säilöessä. Pelkästään kurkkujen viipaloinnista tulee suorastaan hiki neliön kokoisessa keittiössä
Tein piirakan kaupasta löydetyillä kotimaisilla omenoilla, haaveena on että seuraava piirakka on tehty äidin mökiltä saaduista omenoista, jos satoa tänä vuonna tulee
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.