Uusi vuosi 2016 kolkuttelee jo innokkaasti oven takana, joten nyt on aika fiilistellä ja katsahtaa vuoden 2015 parhaita reseptejä. Vuoden 2015 parhaatreseptit olivat siis Kanaa Igorin tapaan, paholaisen hillo, leijuvat ilmapallot, lihapullat Peggyn tapaan ja butter chicken eli intialainen voikana kaikilla herkuilla. Näillä eväin on mukava lähteä kohti uusia makuelämyksiä ja uutta vuotta 2016
Joulun samettisin ruokaelämys. ruusukaalit. Mistä hyvät juhlat muistetaan, ellei hyvästä ruuasta. Nyt kun kinkkujen jämät ovat päätyneet hernekeittoihin ja joulun syöpöttely alkaa olla takanapäin mutta uudenvuoden ylensyönti vielä edessä, on sopiva aika muistella joulun parhaita makuelämyksiä
Mulla on ollut viime aikoina pari projektia. Projekti A) parveke kuntoon ja B) syö enemmän papuja. Mustapavut on ihan älyttömän proteiini- ja kuitupitoisia, ja lisäksi niissä on runsaasti rautaa, magnesiumia ja kaliumia
Reseptit. Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Tämä raakakakku ei ehkä ole sieltä keveimmästä päästä, mutta maku on jotain aivan tajuttoman hyvää. Snickers-raakakakku on ollut mulla jo pitkään kokeilulistalla, enkä tiedä miksen ole jo aikaisemmin tätä tehnyt
Reseptit. Mä rakastan thai-ruokaa. Yksi mun all-time-favourite thai-ruoka on ehdottomasti Phad-Thai. Perinteisesti tämä ruoka on tehty nuudeleiden kanssa, jolloin annos on aika tuhti ja hiilaripitoinen
Tässä Kiireisen Emännän Lihapullapastassa kaikki nuo ominaisuudet täyttyvät. Ideana ja tavoitteena arkiruuassa on minusta nopeus, helppous ja maistuvuus
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.