Kanatagine aprikooseilla ja manteleilla höystettynä. Kanatagine aprikooseilla ja manteleillan 1 kg kanan koipi-reisi-paloja1 dl manteleita2 dl kuivattuja aprikoosejaCous-cousia1 iso sipuliMarinadi
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Muutama vuosi myöhemmin Ranskassa asuva kaverini tarjoili Suomessa käydessään ensiluokkaista kanataginea, ja olin kuolla kateudesta, kun hän kertoi, että suolatut sitruunat kuuluvat Ranskassa lähes joka kaupan valikoimaan - näin tietysti siksi, että maahanmuuttajat ovat vuosikymmenien saatossa kiitettävästi rikastuttaneet maan ruokakulttuuria
Kun on kiire, mutta haluaa nopeasti todella herrrrrkullista ruokaa, sipulinen pasta kuittaa. Tämä Valion sivuilta bongattu resepti pelasti maullisesti tosi kurjan päivän
Yle Teeman kevään aiheena on ollut. ruoka. Ilokseni kanava on muiden herkkujen lisäksi (Asia on pihvi,. Patakakkonen, Rick Steinin Intian seikkailut, Ruoka-Suomi jne
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.