S. a. i. m. e. t. y. ö. p. k. l. v. u. o. n. j. h. s. D. c. r. d. K. ,. ä. O. ô. (. ). P. I. b. -. V. L. A. H. g. C. f. M. E. T. F. 2. 0. 1. G. 7. 5. R. B. 3. â. J. 6. 8. 4. N. G r. d l
V. ä. l. i. p. o. s. t. a. u. k. e. h. d. m. n. r. v. K. j. y. N. ,. c. W. b. g. -. A. 2. 0. 1. T. ö. M. H. I. R. E. C. O. P. S. U. L. J. 6. f. /. 3. D. B. 4. 5. (. ). d l. t l
1. Café del Paris -maustevoi. Pyöräytä persilja, valkosipulinkynnet ja mausteet tehosekoittimessa. Lisää mangochutney, munankeltuaiset ja voi pieninä paloina
Eräänä sunnuntai-iltana oli tarkoitus grillailla pihviä, kun vaimokkeen sisko oli tulossa käymään. Meillä ei kuitenkaan ollut onni matkassa grillihiilien kanssa ja lopulta päädyin paistamaan pihvit perinteisesti pannulla
Nappasin lihahyllystä Brasilialaista härän entrecotea reippaan kilon verran, kilohinta noin 15e. Moni ei osta ulkomaisia lihoja ainakaan tietoisesti, mutta sen verran täytyy sanoa että Brasilialainenpihvihärkä tuppaa olemaan huomattavasti parempaa kuin Suomalainen lypsylehmä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.