Entremet- ja peilikiillekokeilu
Kirsin kakut
Kirsin kakut
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 350 g raparperinpaloja
  • 300 g mansikkaa
  • 1/2 dl vettä
  • 40 g voita
  • 120 g digestivekeksejä
  • 1,5 dl kermaa
  • 150 g valkosuklaata
  • 50 g mascarponejuustoa
  • 2 liivatetta
  • 2 rkl vettä
  • 250 g raparperi- mansikkasosetta
  • 1 dl sokeria
  • 2 liivatetta
  • 2 rkl vettä
  • 400 g raparperi-mansikkasosetta
  • 2,5 dl kermaa
  • 200 g vaniljarahkaa
  • 200 g mascarponejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 10 liivatetta
  • 1/2 dl vettä
  • 10 liivatelehteä 125 g vettä
  • 225 g sokeria
  • 225 g glukoosia
  • 250 g valkosuklaata
  • 180 g kondensoitua maitoa
  • limenvihreää ja mansikanpunaista pastaväriä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.