Espanjalainen illallinen
Keltaisessa keittiössä
Keltaisessa keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl hunajaa
  • 1 dl konjakkia
  • patonkia
  • aiolia
  • kurkkua
  • ruohosipulia
  • 2 viipaletta vaaleaa leipää
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • kurkku
  • vihreä paprika
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • suolaa ja pippuria
  • 300 g broileria suikaleina
  • sipuli
  • 3 dl riisiä
  • 7 dl vettä
  • 370 g tomaattimurskaa
  • sahramia
  • suolaa ja pippuria
  • 200 g (chili)katkarapuja
  • 100 g savusimpukoita
  • 500 g sinisimpukoita
  • persiljaa
  • 2,5 dl vettä
  • 1,5 rkl sokeria
  • 2 rkl öljyä
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl kermaa
  • 100 g tummaa suklaata

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.