Churrot valmistuvat nopeasti ja melkein yhtä nopeasti ne myös katoavat herkuttelijoiden suuhun. Ne ovat hyviä kaneli-sokerissa pyöriteltynä sellaisenaan, mutta perinteisesti ne nautitaan joko paksuhkon suurustetun kaakaon tai suklaadipin kera, joihin churroja dipataan
ceyloninkanelia. Churrot ovat espanjalaisia munkkitankoja, oikeastaan uppopaistettuja. taikina tiivistyy ja anna sen sitten jäähtyä (muuten munista tulee kokkelia)
Ajattelin. vahvan suklaan makuisia ja tummia kuin Dominoiden Amerikan serkut eli. käyttämään sokeritonta taloussuklaata, jota saa muuan muassa Yesdeliltä
Mietin muutama päivä sitten mitä voisin tehdä töihin mukaan välipalaksi. Kaipaan aika ajoin vaihtelua myös välipalaosastolle ja arvoin pitkään muffinssien ja chiavanukkaan välillä
Kaikki. rasvakammoiset, nyt tulee rasvavaroitus. Seuraavassa ohjeessa ei rasvaa. todellakaan ole säästelty, joten mikäli tunnet ahdistuvasi, suosittelen
Churrot sokeroidaan sokerissa pelkästään tai käyttäen kanelisokeria. Mutta koska vappuna kuuluu tehdä jotain, niin miksei sitten "munkkitankoja", eli churroksia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.