Espanjalaiset simpukat kuin suoraan Andalusian auringosta
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Espanjalaiset simpukat
  • 1 kg sinisimpukoita
  • 100 g serranokinkkua
  • 1 keltasipuli 3 valkosipulinkynttä 1 punainen miedohko chili
  • 0,5 ison luomuappelsiinin kuoriraaste
  • 1 dl kuivaa oloroso-sherryä, (käytimme puolimakeaa Valdespino Olorosoa)
  • hyppysellinen sahraminluotteja
  • 3 dl kuohukermaa
  • 2 kevätsipulinvartta
  • 1 ruukku silolehtipersiljaa
  • vastajauhettua mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.