Tuonnoin muutama vuosi sitten tein omille syntymäpäivilleni voileipäkakun, joka oli ainut laatuaan. Kannattaa laittaa pyyhe tai jokin muu imukykyinen liina kakkuvuoan alle, koska minulla itselläni kakusta lähti niin paljon nestettä pois, että jääkaappikin oli aivan voileipäkakussa
Kaadoin maissit foliovuokaan, päälle muutama pieni nokare voita ja koko komeus grilliin kuumenemaan. Laita lihat pussiin, kaada marinadi päälle ja anna marinoitua jääkaapissa muutamasta tunnista seuraavaan päivään
Pitkästä aikaa myöhäispostaus, kotiuduin juuri töistä ja ruokaa laittaessa sain idean tehdä kirjoituksen, kuinka voi syödä määrällisesti paljon, saamatta kuitenkaan järisyttävää kalorimäärää kroppaan
Tein lauantaina Eton Mess jälkkäriä ja kyllähän se vie kielen mennessään. Eton mess. Kokoa Eton Mess eli laita pohjalle loraus kinuskikastiketta, marjoja, ripottele murustettua marenkia ja lusikoi kermavaahtoa
Porkkanakakku on ihanaa. Fariinisokerilla leivottu ja kanelilla sekä kardemummalla maustettu porkkanakakku myös maistuu yllättävän jouluiselta, eli sopii kutakuinkin tähän sesonkiin
Eton Mess on yksi Brittilän tunnetuimmistä jälkiruoista. Jälkkäri on kehitetty aikoinaan Englannissa Eton-nimisessä hienosto yksityispoikakoulussa jossa kaikki kuninkaalliset ja rikkaat ja kauniit ja rohkeat ovat opiskelleet
Sen verran paljon täytteitä tuli laitettua. Helppoa pitsaa. tai eihän tämä joidenkin mielestä edes ole pitsaa, kun näissäkin on leivinjauhetta sisältävä pohja
Tänä vuonna syötiin paljon keltaista. Keitä kastiketta vähän kokoon, muutama minuutti riitti minulla. En tosin tehnyt tavallista (tai erilaista) Pavlovaa tällä kertaa, vaan päädyin enemmän jälkiruokamaiseen Eton messiin
Tässä varmaan löytyy selitys omalle alati huteralle taloudelliselle tilanteelleni, sillä en ole ikinä kyennyt syömään muuta kuin pelkästään pari hassua linssiä siinä vaiheessa uudenvuodenillallista, kun rahantulonennustajaruoka on kannettu pöytään
pinaattia ja tammenlehtisalaattia joista saa paljon paitsi lehtivihreää, pinaatista saa myös paljon k-vitamiinia, rautaa, C- ja E-vitamiineja, folaatteja, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja mangaania,
Ideaalitilanteessa syöjiä on niin paljon, että voit nostaa koko pellillisen pöytään. Lämmitä margariinia mikrossa ihan muutama sekunti, että se vähän pehmenee
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.