Euroviisu-illan kotikatsomon herkut
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g tuoretta vihreää parsaa
  • 150 g raastettua manchego-juustoa
  • 150 g valkosipulutuorejuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa ½-1 rkl kasvisfondia
  • mustapippuria myllystä
  • puolikkaan limen mehu
  • n. 1 dl hienonnettua ruohosipulia
  • ½ litraa pestyjä pieniä voikukan lehtiä (älä kerää tienvarsilta!)
  • 3 dl pilkottuja parsan varsia (nuput kannattaa käyttää piiraan täytteeseen)
  • 1/2-1 dl oliiviöljyä
  • 1 limen mehu
  • 1-2 rkl hunajaa
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa
  • n.1 dl pilkottua ruohosipulia
  • 1 pilkottu tomaatti (ilman siemeniä)
  • 1/2 kurpitsansiemeniä tai pähkinöitä
  • 2 isoa banaania
  • 4 munaa 1 tl vaniljasokeria
  • 1/2 tl jauhettua kanelia
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 150 g mascarpone -juustoa
  • 1 dl kermaa
  • 1/2 limen mehu
  • 1 tl vaniljasokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.