Tällaisia sekä paljon muita hyvän mielen vinkkejä sisältää Mielekkäät eväät-kirja. Outi Rinne, jonka edellisestä kirjasta kirjoittelin täällä, on ahkeroinut uuden kirjan
Flank steak, eli "lankkupihvi" saadaan naudan kuve-lihasta. erittäin mehukas ja murea herkku. Tässä muutama vinkki hyvän Flank steakin valintaan ja valmistukseen
Niin jäi oikeastaan nytkin, koska tein piiraani jauhelihasta eikä stoutini ollut Guinnessia, mutta kannattaa silti tutustua ohjeeseen, koska syksyisiä makuja sisältävä piiras oli hieman esikuvaansa vikkelämpi valmistaa ja kaiken kaikkiaan vallan mainio
Karu totuus paljastui siinä vaiheessa kun pääsin kauhomaan kyseistä ruokaa lautaselleni. Seassa killui pienen pieneksi pilkottuja porkkanan palasia, itujaja muita kasviksia, joita en edes kyennyt tunnistamaan
Nyt kauppaan oli tullut haluamaani naudan kuvetta eli ruokalajin nimenä flank steak, kuve itsessään on aika erikoinen lihas, se taitaa olla elukalla lähes käyttämättömänä, hyvä niin, sillä mä voin käyttää sen
Ennen tätä vehnäjauhotja muutkin leivontaan tarvittavat ainekset kuten sokeri ja voi olivat kallisarvoisia raaka-aineita, joten pulla oli lähinnä juhlaherkkua
Vyötä kupeesi ja grillaa Flank Steakia. Hidas marinointi ja nopea grillaus, kuuma hiillos. Poistin sen, tuskalla ja manaten miksei sitä osaa tätäkään puuhaa
Mausta pihvit molemmilta puolilta suolalla ja pippurilla. Sanokaa Black Angus kun haluatte hyvää. Tämä mustasta härästä lähtöisin oleva ulkofilee makurasvalla oli ehkä parasta lihaa mitä olemme koskaan grillanneet
H. e. l. s. i. n. k. ä. r. a. v. t. o. S. F. j. y. m. u. P. d. '. b. c. p. h. M. ,. ö. R. L. -. q. N. g. ". f. E. T. C. K. G. 4. (. ). 1. /. 2. 8. 0. V. 5. J. O. A. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.