Olen varmaan kyllästymiseen asti hehkuttanut aasialaisia makuja ruoanlaitossa ja jos tämä ei ole lähinnä sydäntäsi oleva aihealue suosittelen suosiolla jättämään tämän postauksen väliin Tänään tarjolla on nimittäin aasilaisten makujenystäville herkulliset nuudelikasvispihvit, varsin nopea ja helpot valmistaa
Rakastan munakoisoa. Se on minun lempikasvis. Munakoison suosio Suomessa kasvaa koko ajan. Siksi minä haluaisin jakaa teidän kanssanne minun lempireseptini, millä helposti ja nopeasti ihan kuka vaan pystyy tekemään terveellisen ruoan ja nauttimaan ihanasta munakoison mausta
Oikein aurinkoista ja ihanaa ystävänpäivää. Jos iltapala on vielä harkinnassa, suosittelen tuplalohista perunapiirakkaa – tätä valmistuu riittävästi isommallekin ystäväporukalle
Reseptin tähän "mummin maustekakkuun" löysin täältä. Tässä omassani on lisäyksenä kasa hedelmiä, koska alkuperäisessä niitä ei juuri ollut ja minusta ne vaan on niin oleellinen osa jouluista maustekakkua
Ei kopioita lihaversiosta, vaan omien makujensa varassa seisovat maukkaat kasviskääryleet. Päätin tehdä kasviskaalikääryleet, jotka seisovat omien makujensa varassa
Mutustellessamme kuivahkoa lounasravintolan brunssia, nieleskelin, kun kuuntelin mukavan uuden lounasseurani, Annikan, kertomusta siitä minkälaisia japanilaisia annoksia hänen miehensä loihtii heidän juuri ostamassaan ravintolassa Vallilassa
Jospa ottaisin kevyen aloituksen ravintola postauksella. Ravintola Farouge on ollut vuosia ”pakko käydä” -listalla ja vihdoinkin viime vuoden lopussa se tuli koettua
O. n. j. ä. l. e. r. a. v. i. t. o. -. k. s. m. p. y. f. u. d. ,. L. R. H. g. 4. 6. E. h. b. V. ö. (. ). P. D. S. A. M. Y. ". C. J. T. K. 1. 8. €. 2. 3. I. c. '. U
Hyville ystäville. Tämä ystävänpäivämenun pääruoka syntyi sillälailla hassunhauskasti, että tämä ei ole sinnepäinkään se ruokalaji joka minun piti valmistaa
Mieleni teki raikasta marjakakkua ja koska pakastimessani on edelleen runsaasti erilaisia marjoja tein kesäisen raikkaan ja mehevän kakun sesonkiin tuijottamatta
Selailinpa Maku-lehtiäni ja löysin uusia ruokia kokeiltavaksi. Muutama päivä sitten tein tätä salaattia, innostuin ensinnäkin noista kaaleista ja katkarapuja syödään meidän perheessä aika harvakseltaan, joten niitä siis
Ravintola 4 Vuodenaikaa on monessa mielessä ainutlaatuinen ruokapaikka Tampereen kauppahallissa. 4 Vuodenaikaa ravintolassa tarjoillaan päivittäin vaihtuva lounasmenu. ravintola@4vuodenaikaa
Ranskalaisten mielestä yli 6 tuntia vanha leipä ei ole enää leipää. Patonki, ranskanleipä ja vehnäsämpylät ovat parhaimmillaan uunituoreina ja niitä kannattaa ostaa vain päivän tarve kerralla
Lisää Maku-kokeiluja. Tätä ruokaa teimme pojan kanssa yhdessä eilen. Nämä broileripyörykät eivät yltäneet suosikkireseptimme tasolle, mutta ihan ok vaihtelua, makea chilikastike toi oman säväyksensä pulliin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.