Koska mies ei kasvisruoan voimalla jaksa töitä tehdä ja ainoa järjellinen kaapista löytyvä vaihtoehto oli jauheliha, oli lopputuloksena jauheliha-kesäkurpitsapannupasta
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - l. V. i. m. e. v. u. o. s. n. a. k. r. j. h. t. l. ä. d. y. ö. K. p. f. ,. P. C. U. b. w. T. S. 3. 0. 2. 5. ½. 1. g. F. L. A. N. 7. O. J. I. t l. d l
Vaikka kirjoittaisin hahmoni miten kiperään paikkaan tahansa - uppoavaan laivaan tai Saukin ja pikkuoravien konserttiin - niin ei luultavasti sittenkään
Ensimmäinen erä ihan ikiomaa juhlakakkuani kertoo yhden lempiraaka-aineeni. 150 g voita150 g tummaa suklaata1 tl vaniljauutetta0,25 dl ruokakermaa---150 g vehnäjauhoja0,5 tl ruokasoodaa1 tl leivinjauhetta200 g fariinisokeria---2 isoa tai 3 keskikokoista kananmunaa150 g creme fraicheaLaita uuni lämpenemään 160 asteeseen. Kaada vuokaan ja paista uunin alatasolla 60-75 min tai kunnes kakku on kypsä. 1-2 dl. 1-2 dl
Sekoita toisella syvällä lautasella vehnä- ja maissijauhoja tasamäärin. Paina leipäviipaleet tiiviisti yhteen ja dippaa ensin jauhoseokseen, sitten muna-maitoseokseen
Kirja on minun go to-kirjani silloin, kun haluan varmistaa, miten aito oikea nizzalainen salaatti valmistetaan, miten tuulihatut oikein saa onnistumaan ja miten Tarte Tatinin saa kumottua kuumasta pannusta tarjoiluvadille
Me emme vaadi tasa-arvoa miesten kanssa. Ja olihan paljon helpompaa tuoda sitä talvella 3 tunnin lennolla Geneve - Helsinki-reitillä, kuin kesäkuumalla 2-3 vuorokauden automatkalla Kroatiasta Suomeen. 5-6 dl erittäin hyvää oliiviöljyä (minä ostan monta litraa joka vuosi Adrian rannikolta, se on super hyvää laatua). 2-3 perunaa. 2-3 vuorokauden automatkalla Kroatiasta Suomeen. 5-6 dl erittäin hyvää oliiviöljyä (minä ostan monta litraa joka vuosi Adrian rannikolta, se on super hyvää laatua). 2-3 perunaa tuoretta persiljaa
Lisää mozzarella-sipuli-mausteseoksen joukkoon 3 kananmunaa ja sekoita. Tässä alla ohje mausteisempiin gluteenittomiin lihapulliin ja tuliseen tomaatti pohjaiseen kastikkeeseen
Wau. Tällaista herkkuleipää ei ole tässä keittiössä ennen tullutkaan vastaan. Micke bongasi moisesta leivästä kuvan Facebookissa ja päätti yllättää meidät eräs kesäaamu tällä ”kevyellä” aamupalalla
Lähdin testaamaan mehulinkoa perinteisellä appelsiini-porkkanamehulla, johon lisäsin palan inkivääriä, koska olen kuullut sen helpottavat nivelvaivoja ja mun polvi on vähän reistailevaa sorttia
Näin on isommat tytöt kertoneet nimimerkille ennen-piti-syödä-melko-sitruunaisia-ruokia-kun-oli-nuukana-pakko-käyttää-koko-sitruuna-viimeiseen-tippaan-yhteen-ateriaan
Nimittäin lisää-vain-neste-ja-paista-lahjoista. 150 g ranskanpastilleja (tai m&m’s-karkkeja tms. Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia kuivat aineet (purkkiin laitettavaksi). 150 g ranskanpastilleja (tai m&m’s-karkkeja tms
Ohje päivän sitruunabroileriin löytyi nimittäin Kotikokki-ruokaohjekerhon korteista. Taas palataan ajassa taaksepäin ja 70-luvun ihmeelliseen ruokamaailmaan. 2-3 sipulia. 1-2dl lihalientä. Voitele kanapalat ja sipulilohkot kevyesti öljyllä ja pane vuoka 250-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. 2-3 sipulia
-. -. -. -. H. e. l. p. o. m. u. t. a. k. i. T. ä. n. s. j. K. y. r. Y. v. ö. ,. h. d. 4. 3. 1. /. P. V. 8. 0. W. O. L. b. g. S. A. M. c. w. f. x. F. B. G. I. E. U. R. N. C. T l. r k. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.