D Mutta, menen siis "käytetään kaikki"-mentaliteetilla. Ostin jokin aika sitten kokonaisen lohenvonkaleen ja osa siitä päätyi nyt siis tällaiseen simppeliin ja sitruunaiseen lohipastaan
Asun Italiassa ja kirjoitan ruokablogia, ja ensimmäisenä pasta-reseptinä kirjoitan tähän blogiin jotakin, joka on mahdollisimman kaukana italialaisesta ruoasta
Kermainen, täyteläinen ja lähes suussasulava kalaruoka. Tarjoillaan tuoreen tagliatelle-pastan kanssa. Olen joskus ohjeen jostain netistä bongannut ja hiukan sitä jalostanutallergiaystävällisemmäksi jättämällä pois katkaravut ja hunajan ja lisäämällä tilalle muuta
Pilko sipulit ja kuullota ja kypsennä lohisuikaleet. 400g pastaa600g hunajamarinoituja lohisuikaleita2 isoa sipulia2prk kevyt ruokakermaaaromisuolaa,tilliä ja sitruuna-limepippuriaKeitä pasta kasvisliemessä
Piparipullalla se on tosin Farfallealsalmone, mutta minä käytin farfallen sijasta fusillia. Tämä resepti on Piparipullan blogista ja nimeltään Fusilli alsalmone - Lohipasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.