FARFALLEA ARTISOKKA-PARMESAANI-VALKOSIPULI-KERMAKASTIKKEESSA (Jamie Oliverin ohjeella)
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 cm pala
  • 1 tlk artisokan sydämiä ohuiksi siivuiksi leikattuna
  • oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • 2 dl kuohukermaa
  • 150 g parmesaania raastettuna
  • suolaa ja mustapippuria
  •  
  • *Pastataikina
  • 3 luomumunaa
  • 300 g vehnäjauhoja + durumjauhoja yhteensä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.