Paista ranskiksia uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia. Jo aika monta vuotta ennen kuin bataattiranskiksista tuli valtavirtaa, meillä niitä tehtailtiin pakon edessä (lue
1. Suolaliemi. Sekoita vesi, sokeri ja suola, kiehauta ja anna jäähtyä. Hiero kinkun pintaan sokeria ja suolaa, pane se isoon astiaan ja kaada päälle jäähtynyt suolaliemi
Täytteenä on mansikka-raparperihilloa sekoitettuna valkosuklaarahkaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon nuolijalla varovasti käännellen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. m. t. o. n. i. k. a. l. s. ö. r. e. h. u. v. j. p. S. ,. y. d. L. (. E. ). 1. 2. 3. H. ´. K. d l
Tai oikeastaan aion syödä tätä koko juhannuksen - tämä on paitsi hyvää, myös terveellistä. Lyhyesti sanottuna, jos se ei vielä tullut selväksi - tämä on niin hyvää, että se voisi löytää tiensä kaikkien juhannuspöytään
fi-sivuilta ja se oli hitti. Peruna peruna peruna. Se kouluruoan perusta. Se kuminen pallo, joka noukittiin sieltä kattilasta ja syötiin, koska se maistui paremmalta kuin porkkanaraaste johon oli sekoitettu rusinoita tai kiinankaali, jota kutsuttiin salaatiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.