½ Kismet Fazerina -suklaavohveliTee näin. Hienonna keksit sekä pohjaan tuleva Kismet Fazerina. Leikkaa täytteeseen tulevat Kismet Fazerinat veitsellä karkeaksi rouheeksi ja lisää rouhe täytteeseen
Jääkaapissa marjat ja kakkukuvat silmissä sai tämä kakku alkunsa. Tulimme juhannuksen vietosta ja huomasin vadelmia jääkaapissa, joten niistä piti jotain tehdä
O. n. o. i. k. e. a. s. t. h. m. ,. ä. u. l. ö. y. b. g. d. I. j. T. p. =. ). K. r. (. D. v. -. c. M. A. L. P. 2. 0. 5. 7. f. 1. 3. R. /. N. V. E. Ä. S. U. d l. t l
Tämä kakku lähentelee täydellisyyttä minun makuuni. Kaunis kuva pisti silmään Sugar Hero -blogissa. Mitat olivat unsseina, joten tein tähän omia pyöristyksiä
Tässä olis nyt lupailemaani reseptiä kehittelemääni Marianne- suklaajuustokakkuun. Tässä kakussa pohja on tehty digestiveistä, mutta seassa on tummaa suklaata rouhittuna, mikä tuo perinteiseen digestivepohjaan vähän uutta twistiä
Tein työkavereille pikaisesti herkullista suklaa- kinuskijuustokakkua lomalta paluun kunniaksi. Kakku on gluteeniton, mutta niin kiireellä tehty, että ylempi kerros ei ihan täysin kunnolla ehtinyt edes hyytymään
päätellä, maistuisiko tämä juustokakku vai ei. Mieleni teki juustokakkua, joten tein pitkästä aikaa. Jäähdytä juustokakku ensin huoneenlämpöiseksi ja sen jälkeen jääkaapissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.