4 viipaletta possun ulkofilettä (noin 2 cm paksuisia). lle - 7. Isommalle määrälle varaisin 50-60 min miedossa uunissa. Tässä vuoassa on siis 4 viipaletta possun ulkofilettä ja vajaa purkillinen sipulikermaa. Täydestä purkillisesta riittää hyvinkin 6-7 lihaviipaleelle soosi
-. -. -. K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
-. -. -. -. -. -. -. -. -. K. e. s. ä. l. o. m. a. k. u. n. i. j. h. t. y. p. (. 1. 0. r. ). ,. v. d. ö. E. g. O. b. q. T. A. M. Y. 8. f. L. 6. G. 2. ½. 3. 5. c. w. 4. Ä. U. S. N. H. '. ) l. d l. t l
Possun ulkofile. 1½ kg possun ulkofilettäsinappiahunajaasuolaa pippuria1 pkt pekooniaLaita ulkofile uunivuokaan. Anna lihan vetäytyä foliolla peitettynä noin 15-20 min. Kaada uunivuokaan tai uunipellille ja kypsennä uunissa noin ½-1 tuntia 125 asteessa
-. -. -. T. ä. m. n. p. s. i. e. j. u. h. l. a. r. o. k. t. y. ö. O. ,. v. N. 1. 2. d. S. M. (. ). R. I. P. L. C. f. J. g. 3. 4. c. K. A. H. 5. 0. 7. ä l. k g. t l
-. -. -. -. N. y. t. o. n. l. u. a. s. k. ä. i. p. m. e. &. j. h. v. P. ö. r. f. S. d. ,. M. L. 7. 2. 1. K. E. H. U. J. (. 3. 5. €. ). ". O. A. C. V. T. c. x. b. Y
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. a. i. k. e. t. o. r. j. h. s. n. p. u. v. m. l. ,. d. I. y. ä. ". Y. P. L. U. S. A. g. D. K. E. ö. M. H. f. T. J. 6. 0. 8. 1. c. 3. b. 5. 7. N. (. ). 2. 4. B. C. 9. F. G. x. O. '. w. R. Ä. W. Z. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
Mausteseos on moniulotteinen ja Garam Masalan lailla siitä on miljoonia versioita joissa mausteiden määrät vaihtelevat 5-50 eri mausteeseen. 1 purkki Mutti- Tomaattimurskaa. Nosta pata 150-asteiseen uuniin ja hauduta 3½tuntia
-. -. -. -. -. -. I. h. a. n. i. e. l. m. s. ä. t. u. k. v. f. p. o. T. r. ). N. y. (. ,. j. d. S. J. ö. g. P. L. 5. 0. 2. 3. 4. M. O. 1. 8. 7. C. R. t l
-. -. -. -. -. E. n. s. i. m. ä. e. k. p. y. d. a. t. b. l. o. g. h. j. u. T. r. V. v. P. ,. K. M. B. ö. c. I. A. O. F. G. S. H. 7. 9. R. w. ". U. L. f. N. J. (. ). 5. 0. 2. 3. 6. C. 1. /. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.