Fenkolinsiemenillä kuorrutettua uunilohta, lanttupyreetä ja fenkolikastiketta
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 800  g merilohta fileenä
  • 20  g fenkolinsiemeniä
  • 2  tl suolaa
  •  
  • Lanttupyree
  • 600  g lanttua kuorittuna
  • 1 pieni keltasipuli
  • 2  rkl rasiamargariinia (rasvaa 60 %)
  • 1  l kasvis- tai kanalientä
  • 1  tl suolaa
  • 4  g sahramia
  • 1  dl rasvatonta maitoa
  •  
  • Fenkolikastike
  • 1 fenkoli
  • 1  rkl margariinia (rasvaa 60 %)
  • 3  dl valkoviiniä
  • 1  dl ruokakermaa (rasvaa 7 %)
  • 1  tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.