Feta-parsakaalipiirakka
Sateenkaaren ainekset
Sateenkaaren ainekset
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 100 g margariinia tai voita
  • ½ dl kylmää vettä
  • ½ parsakaali
  • 200 g fetajuustoa
  • kourallinen pinaatinlehtiä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 kananmuna
  • 10 min 225 asteessa 5.Pilko parsakaali, feta ja pinaatit. Sekoita kananmuna, kerma ja mausteet keskenään.6.Lisää täytteet ja muna
  • 20 min 225 asteessa.8.Tarjoile lämpimänä ja vaikkapa salaatin kanssa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.