Kasvihuoneessa basilika kasvanut jo niin että vihdoinkin pääsee sitä käyttämään. Suolaiset piirakat ovat helppoja tehdä ja niitä voi muokata oman mielensä mukaan
Viime sunnuntaina vietettiin mun synttäreitä sukulaisten kesken. Koska tuo vuoden viimeinen päivä yleensä vietetään vähän siellä sun täällä, on mun synttäreitä parempi viettää joskus tammikuun alkupuolella ja tällä kertaa oli viikko sitten
Feta-tomaattipiirakka. Toiveena juhliin oli joku suolainen piirakka. Olen joskus vahingossa löytänyt tämän yhdistelmän, mahdoin tehdä jääkaapin antimista "jämäpiirakkaa" (jämäruoista muuten tulee useimmiten parhaita yhdistelmiä) ja huomasin että tomaatti, feta (käytännössä siis salaattijuustokuutiot) ja ruohosipuli ovat lyömätön yhdistelmä
Leivoin tämän piirakan tyttäreni 7-vuotissynttäreille. Halusin kokeilla jotain uutta piirakkaohjetta ja löysin tämän ohjeen sattumalta Pullahiireltä täältä
O. l. i. h. a. n. u. o. t. j. k. ä. m. e. r. s. p. d. M. v. y. V. ,. T. F. -. P. 1. 0. g. 2. 5. f. 3. ½. 4. ö. K. D. 7. (. z. ). S. L. U. I. A. N. ". H. i l. d l. t l
Pohja3 dl vehnäjauhoja125 g voita tai margariinia2-3 rkl vettäTäyte1 prk (200 g) fetakuutioita1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja1 ruukku basilikaa (en ehtinyt kauppaan, joten ripottelin vain vähän timjamia)vähän purjoa (itse laitoin yhden minikokoisen sipulin)2 kananmunaa2 dl ruokakermaa50-100 g juustoraastettasuolaapippuriaNypi jauhot ja voi muruiksi ja lisää sitten vesi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.