Hitaasti ja hartaasti herkullinen brisket syntyy. Hiero mausteseos kauttaaltaan lihan pintaan. Mehevän ja murean naudan rinnan eli brisketin grillaaminen vaatii esivalmisteluja hyvissä ajoin
U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Innostuin Vappuna tekemään läjän donitseja uunissa ihanalla ohjeella. Porauksessa syntyneet hieman röpelöt reunat katosivat kuorrutteiden alle ja näistä tuli aika kivannäköisiä
Näistä tuli kyllä niin hyviä, että enpä taida jatkossakaan lihapiirakoita rasvassa keitellä. Lämmitä maito hieman kädenlämpöä lämpöisemmäksi ja lisää joukkoon hiiva, suola ja sokeri
Oli taas tässä taannoin kaalikerä ostettuna, ja aiemmin tehdessäni kaalikääryleitä muffinivuoassa, katselin myös toista Perinneruokaa prkl -blogin kaaliohjetta sillä silmällä, että kokeiltava on
Laita reilusti maustevoita kanan nahkan alle ja levitä se kauttaaltaan sinne. Suomessa on valmiita (pahoja) marinoituja suikaleita ja kaikki on tehty niin prosessoiduksi ja valmiiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.