Filippiiniläinen porsaanlihapata adobo. Leivontaa lukuunottamatta olen huono seuraamaan reseptejä. Etsin niitä kyllä mielelläni, saatan inspiroitua kuvasta ja lukea ohjeen, jonka jälkeen teen ulkomuistista jonkun oman sovellukseni
On kyseessä sitten filippiiniläinen possurulla tai englantilainen sunnuntailounas, se on juurikin crackling, tuo rapea nahka, joka siinä sitä ihan suurinta herkkua on
Filippiiniläinen Sans Rival marenkikerroskakku8 munanvalkuaista (säästä keltuaiset täytteeseen)2,5 dl sokeria2-4 dl cashewpähkinöitä, hienonnettuinaTästä tehdään marenki vatkaamalla valkuaiset vaahdoksi, lisäämällä sokerin hitaasti vaahtoon vatkaten, kunnes marenkitaikina on valmista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.