-. -. -. -. -. -. -. -. M. a. t. k. b. r. i. e. h. n. l. s. o. f. `. c. p. P. y. ö. ,. ä. d. m. u. v. H. j. B. A. K. W. V. T. O. 4. 6. g. 0. (. ). 2. 1. 3. S. L. E. 5. 8. 9. N. D. /. w. d l. t l. k g
- Nostakalapuikot leivinpaperin päälle pellille. - Tarjoa esimerkiksi sitruunalohkojen, perunamuussin ja nopeantilli-ruohosipulikastikkeen kanssa, johon tulee pari desiä jugurttia, suolaa, pippuria, hunajaa, ruohosipilia ja tilliä
Annoksesta riitti kahdelle aikuiselle ja kolmelle pieniruokaiselle lapselle. Tekeminen tosin vie hieman enemmän aikaa kuin kalapuikot ja pakasteranut uuniin laittamalla, mutta maku ja terveellisyys on kaiken vaivan väärti
Fish, siis kala, on tuoretta ja kuorrutus tehdään paikan päällä, Chips, siis perunat, ovat myös aitoa perunaa, (ei mitään pakastetta) vaan paikan päällä öljyssä keitettyjä perunoita jotka maustetaan mallas-etikalla ja usein lisukkeena on myös mushy-peas (siis soseutettuja vihreitä keitettyjä pakasteherneitä)Englantilaiset syövät kalaa pottujen kera kerran viikossa
Sekoita kastikkeiden ainekset keskenään ja nosta kastikkeet kylmään odottamaan. Tee paperista (sanomalehti + voipaperi) tötteröitä, joista voit tarjota kalaperunasi
-. -. V. i. m. e. v. k. o. l. a. b. n. g. s. ä. h. u. p. t. f. P. A. d. ,. r. j. I. M. y. D. J. &. c. K. F. T. C. L. O. ). U. ö. 2. 5. 1. 0. (. 3. 4. 7. d l. t l
-. -. -. -. F. i. s. h. a. n. d. c. p. o. k. l. e. b. r. t. ä. u. O. m. L. ,. j. y. v. E. S. ö. H. f. M. 2. 0. 5. g. (. ). 1. /. T. V. K. 8. J. P. N. d l. t l
Tällä ohjeella tulee neljä annosta. ---Itse friteeraamiseen en osaa tähän kattavaa ohjetta kirjoittaa, mutta itse olen katsellut ohjetta Borgesin sivustolta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.