Tässä muutama vinkki hyvän Flanksteakin valintaan ja valmistukseen. erittäin mehukas ja murea herkku. Pari asiaa kannattaa ottaa huomioon lihan ostamisessa
Lisää liha joukkoon jaanna. Punaviinipohjaisessa marinadissa marinoitu flanksteak oli hyvää, bbq-kastike oli hyvää, mutta yhdessä ne vain eivät mielestämme hyvin toimineet
Suolaa ja pippuroi liha jaanna sen marinoitua kylmässä muutaman tunnin ajan. Meillä syödään naudan kuvepaistia eli flanksteakia aika usein, se kun on maailman helpointa vain paistaa ja siivuttaa salaatin kaveriksi
Anna lihan vetäytyä hetken ja siivuta rulla parin sentin kiekoiksi. Pinaattinen flanksteak rullana on todella mehukas, maukas ja perinteisestä piristävällä tavalla poikkeava
Huoneen lämpöinen kuve pyyhkäistään paperilla kuivaksi, pintaan hierotaan suolaa ja pippuria, hierominen kannattaa tehdä kunnolla, silloin se saadaan syyrakenteen sisälle
Flanksteak leikataan naudan takaosasta, vatsan alaosasta ja meillä sitä sanotaan kuvelihaksi. Mietimme miksi näin hyvää lihaa ei saa koti-Suomessa, ainakaan erikseen tilaamatta, ja mitä lihaa se tarkalleen ottaen on
L. a. u. r. C. l. d. e. n. t. o. i. j. ä. k. -. s. U. p. P. m. A. v. h. f. K. ,. J. ). S. y. ö. O. M. N. H. T. E. 1. 4. g. 5. 2. 0. V. I. R. Ä. F. (. 6. 8. /. 3. k g. d l. t l
S. a. i. m. e. t. y. ö. p. k. l. v. u. o. n. j. h. s. D. c. r. d. K. ,. ä. O. ô. (. ). P. I. b. -. V. L. A. H. g. C. f. M. E. T. F. 2. 0. 1. G. 7. 5. R. B. 3. â. J. 6. 8. 4. N. G r. d l
Vyötä kupeesi ja grillaa FlankSteakia. Hidas marinointi ja nopea grillaus, kuuma hiillos. FlankSteak. Poistin sen, tuskalla ja manaten miksei sitä osaa tätäkään puuhaa
Ihastuin kirjanflanksteak -ohjeeseen ja kun talvella en naudan kuvetta löytänyt lähikaupoista, jäi lihan grillaus odottamaan sopivan lihan löytymistä ja kesäkelejä
N. y. t. s. a. v. i. h. d. o. n. m. e. l. ä. k. u. j. V. r. ö. p. ,. f. S. J. O. /. 4. -. 6. M. K. g. T. x. +. 3. b. H. w. 9. €. E. L. P. I. 2. 1. (. ). c
Kääräise liha folioon jaanna sen vetäytyä rauhassa noin kymmenen minuutin ajan. Kesän ehdoton grillihitti on flanksteak, eli naudan kuve, joka jätetään mukavan mediumiksi sisältä, ja tarjoillaan ohuen ohueksi viipaloituna salaatin tai vaikkapa grillattujen kasvisten kera
Kuve on kuitenkin ihanan voimakkaan makuista ja näin kesällä flanksteak sopii mitä parhaiten grillaukseen, jonka jälkeen se tarjoillaan ohuiksi viipaleiksi leikattuna
Anna lihan levätä muutama minuutti ja leikkaa siitä poikkisyin siivuja tarjolle. Flanksteak on parhaimmillaan mediumina ja siksipä se sopii mainiosti sous vide kypsennykseen, jossa ruokaa kypsennetään pitemmän aikaa matalassa lämmössä vesihauteessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.