Varmaan viimeistään ensi kesänä flanksteak eli naudankuvepaisti saa samanlaisen hypetyksen aikaiseksi kuin pulled pork (tai kotoisemmin nyhtöpossu) viime vuosina
Grillattu naudan tomahawk (kahdelle-kolmelle hengelle). Hieman tarkemmalla googlauksella selvisi, että tomahawk-kyljykset ovat nyt rantautuneet Suomen marketteihin ainakin Tammisen tuottamana rotukarja-merkin alla, meidän palamme oli limousin-nautaa
Flanksteak -rulla. Flanksteak on meidän perheessä erittäin usein syöty herkku. Flanksteak -rulla. Pinaattinen flanksteak rullana on todella mehukas, maukas ja perinteisestä piristävällä tavalla poikkeava
Nyt kauppaan oli tullut haluamaani naudankuvetta eli ruokalajin nimenä flanksteak, kuve itsessään on aika erikoinen lihas, se taitaa olla elukalla lähes käyttämättömänä, hyvä niin, sillä mä voin käyttää sen
Season the steaks with salt and pepper on both sides. Remove steaks from the refrigerator about 1 hour before cooking. Grill until medium-rare, about 1 minute per centimeter of thickness per side. Shut down the gas and leave the steaks to rest in the grill for 5 mins
Ihastuin kirjan flanksteak -ohjeeseen ja kun talvella en naudankuvetta löytänyt lähikaupoista, jäi lihan grillaus odottamaan sopivan lihan löytymistä ja kesäkelejä
-. -. -. N. y. t. s. a. v. i. h. d. o. n. m. e. l. ä. k. u. j. V. r. ö. p. ,. f. S. J. O. /. 4. 6. M. K. g. T. x. +. 3. b. H. w. 9. €. E. L. P. I. 2. 1. (. ). c
Kesän ehdoton grillihitti on flanksteak, eli naudankuve, joka jätetään mukavan mediumiksi sisältä, ja tarjoillaan ohuen ohueksi viipaloituna salaatin tai vaikkapa grillattujen kasvisten kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.