10 cm
palasia ja laita 2-4 viipaletta banaania ja jos tekee mieli suklaata niin 1-2 viipaletta suklaata. Kääri (eli sivureunat keskelle, toisesta päästä rullaus toiseen päähän) ja kostuta reuna että menee nätisti kiinni. Upota kuumaan öljyyn paistumaan, varo voi pärskyä. Muista että öljy pitää olla tosi kuumaa, noin 180 asteista
P. ä. t. i. n. y. h. e. p. v. k. o. l. a. f. r. u. j. s. R. ,. m. ö. T. 3. 0. -. 4. g. B. /. b. D. w. &. 1. d. V. ½. 2. L. C. I. S. c. (. ). M. 8. 9. K. 6. ) l. d l. t l
Mutta lopputuloksena tuli taikina, jossa oli makua ja pintä jäi kivan rapeaksi. Tämän jälkeen olemme friteeranneet ihan tavallisessa kattilassa ja lopputulos on ollut jo senkin takia parempi
thaimaalaisesta chilikastikkeesta korealaiseen gochujang chilitahnaan. jatkossakin. Gochujang on. mielestäni paljon srirachaa lempeämpi, ja sopii pieninä määrinä mausteena myös
Löysin tämän reseptin netistä englanninkielisenä jaajattelin tehdä oman versioni ja suomenkielisen ohjeen koska nämä ovat mitä mainioin suupala mihin tahansa, illanistujaisista hienompiinkin juhliin
Mökillä friteeratut pallerot sopivat hyvin välipalaksi tai alkuruoaksi. Ja vaikka kesällä lämmintä onkin, friteerattu ruoka maistuu minulle huomattavasti paremmin kesäisin kuin talvisin
Lämmitä öljy paksupohjaisessa kattilassa n. Majoneesin tulee olla koostumukseltaan paksuhkoa. Laadukkaasta makkarasta saadaan valmistettua herkullinen illanistujaisateria suuremmallekin seurueelle
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita siihen jauhot, maito, voisula ja suola. Tarjoafriteeratut sipulirenkaat tomaattisalsan tai majoneesin kera
T. ä. t. s. y. n. i. -. m. a. k. u. o. e. l. J. r. v. ). R. p. h. 2. j. L. S. 8. 1. 6. ,. f. 5. d. c. /. g. M. P. 3. ö. 7. D. 4. W. N. H. b. V. 0. k p. d l. t l
Laita jauhotjakorppujauhot omille lautasilleen. Sekoita korppujauhoihin suolaa ja pippuria. Kääntele kalapalat ensin jauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.