Munakas on oiva tapa käyttää kaikki jämäruoat ja raaka-aineet jääkaapista, helposti ja nopeasti. Paista pannulla lisukkeittasi, kaada munakasseos pannulle, alenna lämpöä hieman ja annan munakkaan kypsyä hiljalleen
Kehittelin reseptiä tuhdimmaksi lisäämällä rahkaa ja kaurahiutaleita. 1/2 tl kanelia. 1/2 tl kanelia. Langkawilla söimme eräässä Cactus-nimisessä aamupalapaikassa ehkä maailman parhaimpia banaanipannareita
Tässä siis nugetista parempi. Lapset (aikuisia unohtamatta) rakastavat kananugetteja ja kotona toisinaan teemme paneroituja broilerin sisäfileitä, jotka kelpaavat nugettifaneille täydellisesti
K. e. r. a. n. s. y. k. o. i. l. t. v. u. m. p. M. ä. j. ,. ö. h. R. -. b. g. c. d. T. O. A. ". (. ). S. L. P. N. 1. 2. 5. 8. 0. G. f. ½. 3. J. V. 4. d l. t l. c m
jeeraa eli juustokuminaa. Kaada munakasseos pannulle ja vähennä lämpöä. Hyydytä munakasta hiljalleen vedellen massaa samalla lastalla reunoilta keskelle päin
Tästä ruoasta - tai sen ideasta – on kiittäminen jälleen Savuhovin Skanssin myyntipisteen Terhiä, jolle huokailin taannoisella kauppareissulla keksimättömyyttäni eliarkiruokamielikuvituksettomuuttani
Minun oli tehnyt mieli porkkanasämpylöitä ainakin viikon verran. Viikonloppuna sitten tulin poikenneeksi Pullahiiren leivontanurkkaan ja lueskelin atesaanisämpylöiden reseptiä
Erilaiset munakkaat ovat mielestäni hyviä ruokia, ja kananmuna jo itsessään on loistava elintarvike. Usein espanjalainen munakas tehdään paistinpannuun, mutta sen voi tehdä uunissakin
Jauheliha herättää ruoanlaittajissa monenlaisia tunteita. Lapsiperheissä se on monen tutun arkiruoan pääraaka-aine, mistä johtuen näissä piireissä puhutaan toisinaan myös jauhelihahelvetistä
Mikki rakastaa bolognese-kastiketta, kun taas itse en juuri välitä mistään jauheliharuoista. Mutta ajattelin, että mikäli kastikkeen joukkoon lisätään punkkua, pekonia ja aimo annos parmesania, niin mullekin maistuu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.