-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. ä. v. i. m. e. k. o. l. a. E. r. j. L. y. t. s. n. u. h. d. b. F. U. p. ,. R. M. C. 6. 1. 4. 9. S. g. G. ö. J. c. z. Y. A. f. w. é. x. T. ". ½. 3. 0. 2. 5. P. V. N. I. H. B. s l. d l
I´ve made gluten free buns with the same recipe from Olga´s pullakirja(unfortunetaly not available in English) for a couple of years, but I think any kind of gluten free bun recipe will do
Lisää joukkoon maltaat, ruishiutaleet ja -jauhot sekä hiivaleipäjauhot. Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. Voitele limppuja paistamisen loppuvaiheessa vesi-siirappiseoksella 2–3 kertaa. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
Leivonnaisia herkkusuille, ja olen 1,5-kertaistanut taikinan ja vaihtanut vähän sokeria ja lisännyt vaniljasokeria. Paista uunin keskiosassa 170 asteessa 30-35 minuuttia, niin että pinta on kovettunut, mutta hammastikulla kokeiltaessa sisus on vielä aika tahmaista
Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min. Tein kaksinkertaisen määrän kastiketta ja lisäsin joukkoon 700 g paistettua sika-nautajauhelihaa
Näistä hampurilaisista löytyi siis lihaa, salaattia, kurkkua, sipulia sekä raakana että paistettuna, sulatejuustoviipaleita, miniluumutomaatteja, valkosipulimajoneesia sekä Louisiana Hot Cajun-kastiketta
Olen viimeisen kuukauden aikana töissä pari kertaa päässyt verestämään muistojani neljän säikeen pullapitkon palmikoinnista ja nyt kun homma on taas tuoreessa muistissa, päätin kotonakin pyöräyttää pienen taikinan pitkoiksi
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. b. g. T. d. B. 1. 5. 2. 8. (. ). 0. 3. /. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä
-. -. -. -. E. h. d. i. n. p. ä. s. N. m. t. a. j. u. o. v. e. ,. k. l. y. r. T. f. I. ö. U. K. b. g. M. A. D. S. L. O. R. 1. /. 2. (. ). 3. P. V. 0. 5. k g
Ja uskokaa tai älkää, tämä täydellinen makunautinto valmistui alle viidessä minuutissa. Toki olin kuullut ennen tämänpäiväistä mukikakkukokeiluani näistä taianomaisista mikroherkuista, mutta en kyllä silti voinut villeimmissä kuvitelmissakaan sen maistuvan näin hyvälle
Lisää öljy ja maito, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Ensimmäiset teeleivät olen tehnyt 80-luvun alussa seurakunnan kokkikerhossa ja tuota samaista reseptiä käytän vieläkin puhtaasti nostalgiasyistä. 4 dl sämpylä-, hiivaleipä- tai vehnäjauhoja. 2 dl (kaura)maitoa tai piimää. Tässä vielä haudutetun teen ohje 80-luvun tyyliin, jos joku sellaista vaikka sattuisi kaipaamaan
vehnäjauho ja mausteet ja kääntele seokseen varovaisesti ettei kuohkeus katoo. Ite pursotin ruusupursotuksia ja päälle suihkutin elintarvike hohtosprayta
-. -. -. -. K. o. k. a. u. i. n. A. m. e. r. s. l. j. ä. ö. P. t. v. I. h. p. ,. y. M. d. N. ". g. R. T. c. 4. 5. 0. 2. 1. 3. S. L. V. (. ). O. J. U. 7. B. 6. F. û. m l. d l. t l
Maku on aivan loistava, pehmoisen omenainen, ja koostumus juuri niin rouhean-kostea kuin toivoin. Lisäksi täysin rasvattomaan ohjeeseen suhtaudun epäillen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.