Siisti ja viipaloi maa-artisokkaa tarpeesi mukaan. Ruskista pannulla tai grillissä. Revi käsin erilaisia salaatteja (vältä veistä, jotta salaatinreunat eivät tummenisi)
Bongasin täkäläisestä päivälehdestä salaattireseptin,joka käsittelyssäni muuttui aika tavalla,sillä minulta puuttuivat tietyt ainekset ja halusin tehdä siitä jonkinlaisen raw version
Kotitilan järjestämä Lihaa parhaimmillaan-reseptikilpailu on nyt käynnissä ja ideana on suunnitella herkullisia reseptejä Kotitilan luomulihoja käyttäen
Vierailin pitkästä aikaa Ruohonjuuren reseptejä -sivustolla ja pongasin herkullisen kuuloisen ja helpon pähkinäisen kikhernemurekkeen, jota päätin heti kokeilla
Vispattu juustomunakas (Omelette soufflée au fromage). Muhkea ja ilmavaksi vispattu juustomunakas antaa vähän juhlan tuntua tavalliseen munakkaaseen nähden
4 hlö400g pakaste katkarapujaSulata katkaravut ja valuta ne kuivaksi lävikössä. BasilikaöljyRuukullinen basilikaa1 dl oliiviöljyä1 tl mustapippuria1 rkl merisuolaaNypi basilikan lehdet ja "mössää" ne mortelissa tai sauvasekoittimella,rouhi sekaan mustapippuria ja merisuolaa
Hellekelit vaativat helleruokaa. Marinoin norjalaista merilohta hyvissä mausteissa muutaman tunnin ja paistoin sen pannulla meheväksi, eli se jäi sisältä vielä sopivan napakaksi
Päätin kuitenkin haastaa itseni ja valmistaa Soufflè au fromagea. Soufflè au fromage. Pitkän harkinnan ja jahkailun tuloksena päätin osallistua Julia Childin 100-vuotis juhlintaan Juustokohokas ohjeella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.